Geschiedenis

Na een aantal jaren ervaring bij verschillende autoschadeherstelbedrijven, besloten we in 1998 ons eigen bedrijf te beginnen: Richtspecialist van den Dungen (R.S.D.), gespecialiseerd in richt- en plaatwerk. In de beginjaren ondersteunden we auto- en schadebedrijven in hectische periodes: op met moment dat zij onvoldoende personeel bezaten voor het werk dat ze hadden, droegen wij ons steentje bij. Inmiddels verzorgen wij zelf op onze locatie aan de Nijverheidsstraat 27 in Kerkdriel schadereparaties voor bedrijven en particulieren. Wij zijn in staat zowel autoschade als caravan- of camperschade te herstellen. Wij verzorgen de afwikkeling van de auto- of caravanschade van A tot Z, dus ook de verzekeringsafwikkeling.


RSD Autoschade

U kunt bij ons terecht voor kleine deukjes, maar ook voor grote schades. Wij leveren de volgende diensten:

Strak plaatwerk en professioneel spuitwerk vormen de basis van de goede kwaliteit die RSD Autoschade al jaren garandeert.Wij werken met geavanceerde apparatuur en technieken en maken gebruik van de hoogwaardige, waterdragende PPG lakken. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en service. Alle auto’s worden door ons schoongemaakt, gewassen en gezogen voordat ze afgeleverd worden.


Visie: klanttevredenheid!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar, en ook buiten kantooruren kunt u bij ons terecht voor het halen of brengen van uw auto of caravan. En bent u zelf niet in de gelegenheid uw voertuig te halen en/of brengen, dan bieden wij ook een haal- en brengservice. Ook kunnen wij voor gelijkwaardig vervangend vervoer zorgen, zodat u mobiel blijft. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij de FOCWA voor nog meer zekerheid over de geleverde diensten.

Meer weten? Neem contact met ons op.