Caravanschade


Caravanschade

Het rijden met een caravan is geen dagelijkse bezigheid voor de meeste mensen, dus een ongelukje zit in een klein hoekje. Naast autoschade herstelt RSD Autoschade ook caravans en campers. Van camper tot Kip-caravan en van vouwwagen tot dubbel-asser. Voor alle herstelwerkzaamheden aan de buitenkant van uw huis op wielen kunt u bij ons terecht. Natuurlijk regelen we ook voor caravan- en camperschade de administratieve afhandeling voor u.


Verschillende soorten schade

Het is u waarschijnlijk ook overkomen: u heeft een paaltje of laaghangende tak over het hoofd gezien die vervolgens een flinke deuk of kras in uw caravan heeft veroorzaakt. Of misschien had u meer pech en is de opgelopen schade veel groter. Het kan iedereen gebeuren. Schade aan uw caravan of camper komt altijd op een ongelegen moment. Bij RSD Autoschade herstellen wij alle soorten schade aan de buitenkant van uw caravan of camper: hagelschade, deuken, krassen of vocht.


Expertise

Het repareren van caravan- of camperschade is een erg specialistische klus. RSD Autoschade heeft de mogelijkheid en de expertise voor het repareren van uw caravan of camper. De spuitcabine is groot genoeg voor campers en caravans. Voordat een caravanschade hersteld wordt, moet eerst de schade getaxeerd worden. In veel gevallen moet er overleg gevoerd worden met de schade-expert en verzekeraar. RSD Autoschade zorgt voor de expertise, het maken van een uitgebreid taxatierapport en de afwikkeling met de verzekeraar.

Tevens is RSD Autoschade aangesloten bij de FOCWA . Alle voordelen van FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijven op een rijtje:

Meer weten? Neem contact met ons op.